Ez a kis hölgy is láthatóan bevállalta, hogy nem egy ismert slágert fog elénekelni. A zsűri először kissé meglepődött, aztán meg nagyon. A lényeg, hogy bevállalta. Nem követte a hagyományos sémákat. Nem mellékesen csodálatosan tud játszani a hangjával, a sokszínű hangzás teljesen elvarázsolta a zsűrit.

Első blogom írásaként azért választottam ezt a kis bejátszást, mert elismertem ezt a bátorságot, amit képvisel. Megtalálni a saját hangunkat, merni kiállni, és képviselni a hitünk szerinti sajátságosan egyéni önvalónkat. Na, ez a valami. Bevállalni az esetleges negatív kritikákat, s tudni azt mondani,- sebaj legközelebb jobban fog menni.

A zene mindig is inspirált. Sok novellám zene hatására született. Az oldalamon, aki idelátogat, a következőkre számíthat. Megosztok veletek saját, még meg nem jelent kisebb szösszeneteket, filmajánlókat, könyvekről, illetve irodalmi hírekről, megjelenő novelláskötetekről ajánlót, és természetesen habitusomból adódóan egy két humort. Ezt úgysem állom meg, azt azonban megígérem, hogy igyekszem a nívósabbakat kiválasztani. Kedvenc podcastokból is tallózunk majd néhányat, remélhetőleg sok jó ajánlást fogok tudni válogatni.

Örömömre szolgálna, ha tudnék olyan javaslatokkal előrukkoli, ami hasznos információként érkezne hozzátok.

Kellemes szórakozást mindenkinek, hallgassátok szeretettel.

Üdv Barnabás